Romanian English French German Hungarian Italian

Albire Profesionala Dinti

Imprimare PDF
dentist deva, albire dinti profesionala deva, cabinet stomatologic deva

Inainte de a alege un procedeu de albire a dintilor se recomanda solicitarea unei pareri avizate pe care numai un expert in igiena orala o poate da; el va va spune care din procedeele existente este cel mai bun in cazul dumneavoastra. In general colorarea dintilor este cauzata de varsta, tutun, cafea sau ceai. Un alt gen de pete ale dintilor sunt efectul antibioticelor cum ar fi tetraciclina, sau al fluorului in exces.

Iata cateva dintre metodele cele mai populare care se practica pe scara larga:

1. Pastele de dinti cu agenti de albire - Pentru obtinerea efectului de albire, pastele de dinti se bazeaza pe un sistem de curatare eficienta. Ele nu pot schimba culoarea naturala a dintilor, insa ii pot curata de petele depuse in timp pana la albul lor initial. Pastele de dinti se bazeaza pe un efect de curatare mecanica, dar pot avea si efecte nedorite: afectarea smaltului dintilor. De aceea cereti sfatul medicului atunci cand alegeti o pasta de dinti!

2. Trusa cu solutii pentru acasa - Mulajul care se aplica pe dintii pacientului poate fi realizat intr-o singura sedinta de catre medicul stomatolog. Tot el va prescrie si solutia de albire potrivita pacientului respectiv. Unele tipuri de mulaje trebuie purtate o perioada mai scurta, altele pe perioada noptilor la recomandarea madicului stomatolog.

3. Albirea in cabinetul stomatologic - este necesara realizarea unor mulaje, acestea fiind aplicate pe dinti cu o solutie de albire mai activa, fiind necesare numai 3-4 sedinte a cate 1-2 ore in cabinetul stomatologic.

 

Click aici pentru a va face o programare online la dentist deva