Romanian English French German Hungarian Italian

Pedodontie

Imprimare PDF

dentist copii deva, pedodontie deva, cabinet stomatologic deva

 

 

Primele vizite ale copilului dumneavoastra la dentist trebuie sa fie placute, sa-l faca pe cel mic sa accepte cu usurinta un tratament stomatologic.

Este foarte important sa stim ca dintii temporari (dintii de lapte) sunt inlocuiti de dintii permanenti. Tratarea dintilor de lapte este importanta, desi acesti dinti vor fi inlocuiti, deoarece ei ajuta la realizarea unei alimentari corecte, la cresterea maxilarelor si au un rol foarte important in eruptia in pozitia corecta a dintilor permanenti.

Dintii de lapte nu se extrag inainte de momentul in care urmeaza sa erupa dintele permanent corespunzator. in situatia in care dintele de lapte se pierde precoce, pedodontul va pastra spatiul cât este necesar si va ghida dintele permanent sa erupa in pozitia corecta.

Cea mai mare provocare a pedodontului este transformarea unui copil speriat, ce nu colaboreaza, intr-un copil sigur pe el si fara frica fata de tratamentul stomatologic. Tratamentul la copii dureaza de doua pâna la trei ori mai mult decât acelasi tratament la un adult. Dar merita!

Dental Center, cu o atitudine blanda si intelegatoare, isi asuma responsabilitatea de a construi o relatie de incredere cu copilul dumneavoastra, avand in vedere si aspectele psihologice ale profilaxiei si tratamentului.

Dental Center realizeaza urmatoarele tratamente profilactice si curative:
-obturatii coronare la dintii de lapte
-tratamente ale complicatiilor cariilor
-extractii dinti de lapte
-sigilari santuri si fosete
-profilaxie carii dentare
-fluorizari
-instruirea copilului pentru un periaj corect
-dezvoltarea unei relatii de incredere si a unei atitudini pozitive fata de medic.

Click aici pentru a va face o programare online la dentist deva