Romanian English French German Hungarian Italian

Protetica

Imprimare PDF

dentist deva, protetica deva, cabinet stomatologic deva

Atunci cand caria dentara a distrus o mare parte din dinte, acesta nu mai poate fi refacut printr-o simpla obturatie ("plomba").

Peretii restanti sunt prea subtiri pentru a putea suporta presiunea care se exercita asupra dintelui atunci cand mancam si se pot fractura. De aceea este necesara protectia peretilor sanatosi, prin acoperirea lor cu o coroana dentara.

Daca totusi dintele nu mai poate fi salvat si este extras, spatiul lipsa poate fi completat fie printr-o lucrare protetica (punte dentara), fie cu ajutorul unui implant dentar. Coroanele si puntile dentare sunt lucrari protetice fixe (cimentate).Daca pacientul pierde un numar mare de dinti, se confectioneaza o proteza dentara care trebuie indepartata zilnic, pentru igienizare (lucrare protetica mobila).

Dental Center Deva realizeaza:

- lucrari protetice (coroane, punti dentare) din materiale nobile, seminobile, ceramica dentara
- reconstituiri corono-radiculare efectuate prin metoda indirecta in laborator – RCR turnate din aliaje inoxidabile de tip Nichel-Crom, sau prin metoda directa in cabinet folosind pivoti din fibra de sticla
- tratament de echilibrare ocluzala.

Tratamentul protetic consta in refacerea dentara prin diverse lucrari protetice. Aceste lucrari protetice pot fi: proteze mobile sau mobilizabile, proteze scheletate sau cu sisteme speciale, lucrari protetice (coroane dentare, punti, etc) din diferite materiale, nobile, seminobile, ceramica sau zirconiu, fatetari cu compozit, tratamente de echilibrare ocluzala. Folosim materiale de cea mai buna calitate, avem o colaborare stransa cu tehnicienii dentari si acordam o atentie speciala dorintelor pacientului, obtinand astfel lucrari protetice care exceleaza prin estetica si functionalitate.

 

Click aici pentru a va face o programare online la dentist deva